Percheziții făcute de procurorii DNA la Primăria Vatra Moldoviței în cazul chelneriței angajate pe post de inginer la Apele Române

În această dimineață, procurorii de la DNA – Serviciul Teritorial Iași au descins la Primăria Vatra Moldoviței în cazul chelneriței angajate ca pe postul de inginer la Apele Române.

Conform comunicatului emis de DNA: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada martie 2020-2021. În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate pe raza județelor Iași și Suceava. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Județene Iași și Suceava. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Amintim că săptămâna trecută un scandal monstru a izbucnit după ce Simona Iancu s-a transformat peste noapte din chelneriță în inginer la Apele Române, după ce a fost angajată timp de trei zile la Primăria Vatra Moldoviței, putând astfel să fie detașată fără concurs.

Totul a ieșit la iveală în urma unei investigații făcute de către jurnaliștii de la Recorder.

Conform informațiilor noastre și la Administația Bazinală de Apă Prut – Bârlad au descins mascații.

Adauga comentariu