Percheziții făcute la mai multe secții de poliție din Suceava într-un caz de mușamalizare ce îl privește pe șeful de post de la Straja

Astăzi, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Suceava au făcut mai multe percheziții pe raza județului Suceava, trei la instituții publice – IPJ Suceava, Poliție orașului Vicovu de Sus și Postul de Poliție Straja și trei la domiciliile unor polițiști.

Conform informațiilor obținute de către reporterii cotidianului online Ziar de Suceava, cauza prevede un eveniment ce a avut loc în vara anului 2020, pe raza comunei Straja. În urma unui apel la 112, la fața locului s-a deplasat șeful de post din Straja, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Cetățenii au apelat din nou la 112 și au solicitat un alt echipaj de poliție, care a ajuns în scurt timp în zonă. Se pare că cei doi polițiști l-ar fi testat cu etilotestul pe șeful de post, rezultatul fiind negativ. Localnicii din Straja nu au fost de acord cu rezultatul obținut, fiind ferm convinși că șeful de post era beat.

Astfel, a fost efectuat un denunț, anchetat fiind preluată de către procurorii anticorupție.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea DNA, însă reprezentanții instituției au refuzat să ne ofere mai multe detalii cu privire la acest caz.

Adauga comentariu