Peretele unei clădiri din centrul municipiului Vatra Dornei, aflată în administrarea Primăriei, s-a prăbușit: „Aleșii locali au inspectat-o în repetate rânduri. Totuși <neprevăzutul> a avut loc”

Ieri dimineață, unul dintre pereții unei clădări din centrul municipiului Vatra Dornei s-a prăbușit. Până în această iarnă, toată clădirea a aparținut Primăriei Vatra Dornei. Conform primarului Ilie Boncheș în această iarnă o parte din clădirea a fost vândută unei firme ce-și desfășoară activitatea acolo.

Peretele prăbușit este cel din spatele clădirii. Conform informațiilor ajunse în presa locală, în zona afectată de prăbușire, cândva Primăria a avut locuințe sociale, dar oamenii au fost evacuați de acolo când au început să apară problemele la structură.

În prezent, parterul clădirii aparține firmei menționate anterior, iar etajul este al Primăriei.

„Desi aceasta cladire se afla intr-o puternica stare de degradare de cativa ani de zile si alesii locali au inspectat-o in repetate randuri, fiind de multe ori somati de catre locatarii blocului in curtea caruia s-a daramat, totusi <neprevazutul> a avut loc in data de 03.04.2022.
Dupa mai bine de 24 de ore de la momentul ruinarii edificiului nu se intampla nimic.. probabil pentru ca de aceasta data am fost norocosi si nu a murit nimeni.
Totusi, asa cum se poate observa in fotografii, acesta este doar inceputul, urmand sa cada o bucata mult mai mare din cladire, fiind doar o chestiune de timp pana cand acest lucru se va intampla. Tot ce putem spera este ca banda montata sa ne salveze vietiile pentru ca altcineva cu siguranta nu o va face”, a spus o localnică.

Adauga comentariu