Persoanele imunizate cu schema completă de vaccinare anti-COVID își pot ridica tichetele de masă în valoare de 100 de lei din centrul de vaccinare în care li s-a administrat ultima doză de ser

Direcția de Sănătate Publică Suceava îi înștiințează pe cetățenii care s-au vaccinat anti-COVID cu schema completă că își pot ridica tichetele de masă, în valoare totală de 100 de lei, de la centrul de vaccinare în care le-a fost administrată ultima doză de vaccin.

„Conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863 din 10 septembrie 2021, persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, începand cu data de 03 septembrie 2021, beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Direcția de Sănătate Publică  Suceava invită persoanele, care s-au vaccinat cu schema completă împotriva COVID-19, începând cu data de 03 septembrie a.c. să își ridice tichetele de masă cuvenite, fiecare de la centrul de vaccinare unde a beneficiat de vaccinarea anti Covid-19.

Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare pot ridica tichetele de masa de la centrul de vaccinare unde au efectuat ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă.

În cazul în care persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă refuză primirea tichetelor de masa, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare  în registrul de evidență”, a anunțat DSP Suceava.

Adauga comentariu