Peste 1.000 de oameni au luat parte la mitingul PNL de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava

Astăzi, la ora 17.00, pe esplanada Casei de Cultură, a început mitingul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019. 

La eveniment au fost prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, precum și candidați ai partidului la alegerile europarlamentare: Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Mihai Țurcanu. Pe scena a fost prezent și președintele consiliului județean Gheorghe Flutur, dar și alți membrii PNL precum Ioan Bălan, Ion Lungu, Lucian Harșovschi și primarul Chișinăului, Andrei Năstase.

Peste 1.000 de cetățeni au fost prezenți pe esplanada Casei de Cultură, la mitingul PNL-ului.

Printre strigările „PNL! PNL!”, s-a putut auzi și exclamația „MU*E PSD!”.

Rareș Bogdan, primul membru PNL de pe lista europarlamentarelor, a menționat în discursul său faptul că nu trebuie distruse pădurile. În acel moment, un cetățean din public l-a întrebat pe alt cetățean: „Dacă pădurile nu trebuie distruse, de ce au pus o groapă de gunoi în inima naturii?”.

Același Rareș Bogdan a invitat românii să viziteze Suceava pentru a vedea „cum se face restaurarea unei cetăți de scaun”, menționând și faptul că Gheorghe Flutur și Ion Lungu au adus în Suceava „un miliard de euro pesediștilor!”.

La finalul evenimentului s-a aruncat cu confetti, iar pnl-iștii, ce au fost pe scenă, au făcut „o baie” în mulțime.

Angajații firmei de salubrizare au așteptat, în ploaie, încheierea evenimentului pentru a strânge mizeriile lăsate în urma mitingului, pe esplanada Casei de Cultură.

Adauga comentariu