Peste 20 de amenzi încasate de două dintre restaurantele familiei Mandachi, după ce a fost reluată activitatea HoReCa. Nunțile au fost principala „atracție” la aceste localuri

În urma unei informări, reporterii cotidianului Ziar de Suceava au aflat faptul că, de când sectorul HoReCa și reluat activitatea în Suceava, autoritățile au aplicat în total peste 20 de amenzi restaurantului Palatul Alexander, care are două săli, și restaurantului Jeni Palace, care are de asemenea două săli.

Cele două restaurante aparțin familiei lui Ștefan Mandachi.

De asemenea, conform autorităților verificările au fost făcute într-o săptămâna la restaurantul Palatul Alexander, săptămâna cealaltă la restaurantul Jeni Palace, în săptămână următoare la restaurantul Palatul Alexander și tot așa. Deci, familia lui Ștefan Mandachi știa când și unde să îi aștepte pe reprezentanții de la ITM, DSP, DSVA, IPJ, IJJ, ISU și de la Poliția Locală, dar nu au avut bunul-simțul nici măcar de a da impresia că ar respecta regulile de funcționare pe timp de pandemie.

Dar, de ce să ar încerca niște afaceriști de nivelul familiei Mandachi să pără ceea ce nu sunt, dacă oamenii acceptă orice vine din partea lor, chiar dacă prin ceea ce fac încurajează încălcarea legilor.

Adauga comentariu