Peste 300 de polițiști suceveni au ținut un moment de reculegere pentru un tânăr polițist brașovean care a pierdut lupta cu coronavirus

În această după-amiază, peste 300 de polițiștii suceveni au ținut un moment de reculegere pentru un polițist brașovean care a încetat din viață la vârsta de 34 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus. 

„Astăzi, la ora 12.00, toți polițiștii suceveni aflați în serviciu au ținut un minut de reculegere pentru un coleg care a pierdut lupta cu boala și a plecat prea devreme dintre noi. Drum lin printre îngeri, drag camarad! Astăzi, a avut loc înmormântarea colegului nostru Ionuț Hanganu, de la IPJ Brașov - Poliția Transporturi. Subcomisar de poliție, șef al Biroului de Investigații Criminale, colegul nostru avea doar 34 de ani când pierdut lupta cu noul coronavirus. Colegii din toată țara au ținut un moment de reculegere pentru Ionuț Hanganu și pentru toți cei care până astăzi ne-au părăsit din cauza acestei pandemii, pornind sirenele autospecialelor de serviciu. Această necruțătoare boală nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă, profesie, poziție socială sau orice alt element subiectiv care ne poate da impresia că suntem intangibili. Depinde doar ne noi toți să ne protejăm pe noi, pe cei dragi nouă, copii, bunici, colegi. O putem face cu un simplu gest: acela de a purta mască și de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii bolii indicate de specialiști. În memoria colegului nostru și a tuturor celor care nu mai sunt; Pentru toți cei care luptă în fiecare zi cu efectele pandemiei; Pentru noi toți și mai ales pentru siguranța copiilor și părinților noștri”, a transmis IPJ Suceava.

Adauga comentariu