Pieton lovit mortal de o mașină al cărei șofer a fugit de la față locului fără să fie găsit de către polițiști

Aseară, pe la ora 22.50 polițiștii din Vama au fost anunțați prin 112 despre faptul că pe DJ 176, aproape de centrul comunei Moldovița, se află o persoană moartă întinsă pe carosabil.

Din primele cercetări făcute de agenți a reieșit că bărbatul respectiv nu prezenta semne vitale și a fost victima unui accident rutier.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul victimei. Persoana decedată se numește Petru U. (38 de ani), din comuna Moldovița.

Polițiștii au stabilit că la data de 12 martie 2020, în jurul orei 22.42, un șofer deocamdată necunoscut, în timp ce conducea mașina pe DJ 176, pe raza comuna Moldoviţa, având direcţia de deplasare Argel – Vatra Moldoviţei, l-a surprins şi accidentat pe Petru U., care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

Până în acest moment, oamenii legii nu l-au găsit pe șoferul implicat în accident, cercetările fiind continuate și la această oră.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „ucidere din culpă" și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia".

 

Adauga comentariu