Pietoni care mai de care mai neatenți au ajuns la spital fiind loviți de mașini

Ieri dimineață, o femeie în vârstă de 41 de ani, din orașul Gura Humorului conducea un autoturism marca Volkswagen Polo pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea de domiciliu. La un moment dat, șoferița a efectuat un viraj la stânga pentru a se încadra pe strada Luceafărului, moment în care a acroșat-o pe o femeie în vârstă de 67 de ani, localnică.

În urma impactului, șoferița a oprit și a vorbit cu pietonul, care a spus că nu vrea să meargă la spital pentru că nu are nimic. Atunci, pietonul a plecat de la fața locului spre domiciliu.

Șoferița a lăsat mașina la fața locului și s-a dus la sediul Poliției din orașul Gura Humorului.

Când femeia lovită de mașină a ajuns acasă, fiul ei a anunțat evenimentul, astfel femeia a ajuns la spitalul din Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu „traumatism umăr drept”.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesteia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestui accident. Aceștia au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Tot ieri, în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Dolhești, a condus un autoturism marca Ford pe raza localității Basarabi, comuna Preutești. Acesta circula pe direcția Dolhasca către Fălticeni. La un moment dat, bărbatul a lovit cu mașina o minoră în vârstă de 13 ani, din municipiul Fălticeni. Copila, care a trecut prin spatele unui microbuz de transport persoane oprit, a ieșit în stradă fără a se asigura corespunzător.

În urma accidentului, copila a fost transportată la spitalul din Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu „contuzie lombară dreaptă și contuzie șold stâng”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

 

Adauga comentariu