În plină pandemie de coronavirus, PNL-ul bagă bani pentru a promova fala primarului Lungu pe Facebook

În timp ce sucevenii sunt afectați de pandemia de coronavirus, unii mai mult decât alții, și în timp ce fundațiile caritabile strâng bani și diverse bunuri pentru a ajuta familiile nevoiașe din județ să treacă peste această perioadă grea, Partidul Național Liberal Filiala Suceava investește bani pe Facebook pentru a-i promova fala primarului Ion Lungu.

Deși PNL-iștii suceveni se băteau cu pumnul în piept dând de înțeles că în aceste vremuri nu este normală reclama politică sau disputele politice, de câteva zile se poate observa cum PNL-ul învestește în promovarea postărilor lui Ion Lungu. 

Prin postările de pe Facebook, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, s-a lăudat cu mărețele lui „15 OBIECTIVE de INVESTIȚII în curs de realizare” și o donație pe care a făcut-o Consiliul Local Suceava către Spitalul Județean. Deși, presa locală a publicat articole cu privire la ambele laude, PNL-iștilor nu le-a fost suficient. Aceștia au considerat că ar trebui să „doneze” cu niște bani pentru promovarea postărilor edilului, în așa fel încât să vadă cât mai mulți oameni cât de dedicat și cât de binevoitor este Ion Lungu. 

Vă amintim că, pe la mijlocul acestei săptămâni, Ion Lungu a dat de înțeles că și-ar asuma rolul de erou al sucevenilor, după ce aflase că menținerea carantinei în Suceava poate fi ilegală. 

 

Adauga comentariu