Podul de la Milișăuți este din nou problematic. Acesta a început să se dezmembreze pe bucăți

Ieri, în jurul orei 20.30, o parte a podului din orașul Milișăuți s-a surpat. Mai exact, trotuarul de pe partea stângă dinspre Rădăuți spre Suceava s-a surpat.

În urma surpării a căzut trotuarul cu tot cu balustrada de fier pe o porțiune de aproximativ 27 de metri lungime.

Dispeceratul din cadrul Secției Drumuri Naționale Suceava a fost anunțat despre cele întâmplate. Acestora li s-a solicitat să trimită de urgență un echipaj de intervenție la fața locului pentru a semnaliza zona și pentru a comunica dacă se impune blocarea circulației rutiere pe pod.

Pentru a nu exista incidente, traficul rutier și pietonal a fost dirijat, în condițiile în care afară era întuneric iar podul nu e iluminat public.

Un angajat al Primăriei Milișăuți a spus că în momentul surpării trotuarului nu ar fi trecut nicio persoane pe pod și nu a văzut nicio persoană căzută sub pod.

După vreo două ore, la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Secției Drumuri Naționale Suceava, care a semnalizat zona unde a fost surpat trotuarul respectiv.

Pe pod, între trotuar și drum există o bordură înaltă care nu a fost afectată în urma căderii trotuarului. Astfel, autovehiculele au putut circula în siguranță.

Conform echipajului SDN Suceava, rezistența podului nu ar fi fost afectată de acest eveniment.


Amintim faptul că podul de la Milișăuți a suferit reparații anul trecut, când o altă parte a acestuia a cedat.

Adauga comentariu