Poliția Română l-a dat oficial în urmărire pe activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc

Poliția Română l-a dat în urmărire pe Tiberius Octavian Gheorghe Vatamaniuc, din comuna Sucevița. Față de acesta, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți a emis la data de 6 mai 2022 un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru savârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Semnalmente: rasă caucazian, ten deschis, constituție atletică, înalțimea 177 cm, ochi albaștri, conturul feței oval deschis, sprâncene arcuite. Semn particular: prezintă cicatrice frunte.

Individul a fost prins în trafic, conducând o mașină, deși consumase alcool. Acesta avea o alcoolemie de 1,97 g‰ în sânge. În prezent, Vatamaniuc susține că s-ar afla în Germania, la muncă.

Tiberius Vatamaniuc a recunoscut că mașina sa a atins autoturismul implicat în accidentul mortal de pe raza localității Sucevița: „Au pornit ei în fața mea și ne-am atins, s-au șters mașinile una de alta, partea dreaptă a mașinii mele a fost atinsă”

Bărbații implicați în accidentul mortal de la Sucevița s-au bătut cu activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc înaintea gravului eveniment rutier „Ei mi-au dat în cap și au plecat”

Adauga comentariu