Polițiști amenințați și înjurați de un bătăuș de femei. Scandalagiul a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 10 iunie 2019, la ora 14.20 un ofițer din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.13 Bălcăuți a anunțat Poliția orașului Siret despre faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Bălcăuți, intervenind împreună cu un agent la o sesizare privind săvârșirea unei fapte de violență în familie, ambii au fost amenintati si înjurati de către Dumitru Petrișor din aceeași localitate.

La ora 14.20, ambii polițiști desfășurau activități polițienești la sediul secției, când au fost anunțați de minorul Pavel O. despre faptul că tatăl său o agresează la domiciliu pe mama sa. În baza sesizării, cei doi polițiști s-au deplasat imediat la locuința celor doi.

În stradă a fost găsită mama minorului, care a făcut sesizarea, pe nume Nicoleta O., care avea leziuni traumatice la nivelul feței. Femeia a declarat că soțul ei Dumitru Petrișor (30 de ani), localnic, este sub influența băuturilor alcoolice și a lovit-o cu pumnul în fața.

La solicitarea acesteia, polițiștii au pătruns în gospodărie, din casă ieșind și Dumitru Petrișor. Polițiștii s-au legitimat, și-au declinat calitatea și i-au explicat bărbatului motivul prezenței la fața locului, solicitându-i totodată să se legitimeze și să explice conflictul cu soția.

Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv față de polițiști și față de soție, încercând să o lovească pe aceasta în prezența lor. Polițiștii au intervenit, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, care a opus rezistență. 

Oamenii legii l-au reținut pentur 24 de ore pe suspectul Dumitru Petrișor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.     

Adauga comentariu