Polițiștii au băgat spaima într-o minoră care învăța să conducă o mașină. Copila a oprit brusc autoturismul și a sărit pe scaunul din dreapta

Ieri, în jurul orei 22.00, un echipaj de poliție a observat pe raza localității Șerbăuți un autoturism care circula cu viteză redusă. Deoarece autoturismul era condus suspicios, oamenii legii au pornit girofarul pentru a trage pe dreapta mașina în cauză.

Imediat ce polițiștii au pornit girofarul, mașina respectivă s-a oprit brusc și a stins luminile de întâlnire.

În momentul în care polițiștii au coborât din autospeciala de poliție și se îndreptau spre mașina oprită, au observat faptul că tânărul care se afla pe scaunul din dreapta - față a coborât din autoturism, iar tânăra care se afla pe scaunul din stânga - față a trecut pe scaunul din dreapta.

Deoarece autoturismul respectiv avea volanul pe partea stângă, polițiștii i-au solicitat tinerei să prezinte documentele personale și cele ale mașinii. Astfel, oamenii legii au constatat faptul că șoferița în vârstă de 16 ani nu avea permis de conducere.

Tânăra în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în timp ce tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta - față, s-a ales cu dosar penal pentru „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus către o persoană care nu deține permis de conducere”.

 

 

Adauga comentariu