Polițiștii au confiscat peste 350 de cartușe cu țigări de contrabandă și aproape 90 de litri de alcool în urma unor percheziții pe raza localităților Costâna și Humoreni. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava au pus în executare un număr de șase mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Suceava prin care au fost efectuate percheziții domiciliare pe raza localităților Costâna și Humoreni din județul Suceava. În urma descinderilor a fost ridicată cantitatea totală de 73.800 de țigări de contrabandă și 87 litri alcool fără timbre fiscale, în valoare totală de circa 51.015 lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă” și „deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător”. De asemenea, cu această ocazie, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

FOTOGRAFIA NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

Adauga comentariu