Polițiștii au confiscat peste 80 de metri cubi de material lemnos de la SC Nepotul SRL, din Mălini

În cadrul unei acțiuni privind tranzacțiile comerciale cu material lemnos încheiate între agenții economici, polițiștii suceveni au efectuat un control la SC Nepotul SRL, din Mălini, administrată de Nicolae Iliescu, deoarece aveau mai multe suspiciuni. Societatea are ca obiect de activitate preponderent „tăierea și rindeluirea lemnului”.

Polițiștii au verificat stocul faptic de material lemnos de la firma menționată.

Autoritățile au constatat faptul că societatea a primit fictiv două transporturi de material lemnos însoțite de două avize de la SC Tisa Verde SRL, cu punct de încărcare în județul Bacău, cu scopul de a crea proveniență legală pentru materialul lemnos din depozitul societății.

În urma finalizării controlului, s-a constatat că firma deținea în depozit cantitatea de 77,66 metri cubi de buștean gater rășinoase, fără documente de proveniență,și nu deținea în stoc cantitatea de 3,66 metri cubi de cherestea rășinoase.

SC Nepotul SRL a primit trei amenzi în valoare totală de 8.000 de lei. De asemenea, cantitatea totală de 81,32 metri cubi de material lemnos, în valoare de 24.863 lei, a fost confiscată.

Adauga comentariu