Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă în valoare de circa 50.000 de lei de la un bărbat cu gradul I de handicap

Ieri dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii din Vicovu de Sus au fost anunțați despre faptul că urmează să fie depozitate mai multe pachete de țigări de contrabandă la domiciliul unui bărbat din Vicovu de Sus. 

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a observat în apropierea locuinței menționate mai multe persoane. După ce au văzut mașina de poliție, cei din urmă au sărit gardul unei gospodării și s-au făcut nevăzuți, profitând de întuneric.

Polițiștii au efectuat mai multe verificări, ocazie cu care au văzut în curtea lui A.I. (54 de ani) mai multe urme de anvelope. A.I. suferă de handicap grad I, are deficiențe de vorbire, auz și locomotor. Bărbatul se află în grija nepotului său D.G., care îi este și vecin.

D.G. le-a permis polițiștilor să verifice anexa locuinței unchiului său. În urma acestei verificări au fost găsite mai multe colete într-un colț al anexei. În respectivele colete au fost găsite mai multe țigări de contrabandă, despre care D.G. a spus că nu știe cum au ajuns acolo.

Judecătoria Rădăuți a autorizat efectuarea unei percheziții domiciliare la imobilui lui A.I. În urma perchezițiilor au fost găsite într-o cămară 90.060 țigări de contrabandă, echivalentul a 4.503 pachete cu țigări.

Țigările în valoare de circa 50.000 de lei au fost confiscate.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „contrabandă”.

 

Adauga comentariu