Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bătrân de 80 de ani, din Sfântu Ilie, care și-a bătut soția cu bastonul. Agresorul credea că femeia i-a luat 600 de lei

Ieri dimineață, o bătrână în vârstă de 75 de ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, s-a dus la un vecin pentru a chema o ambulanță, deoarece nu se simțea bine.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat-o pe femeie la SJU Suceava. În urma investigațiilor, aceasta a fost diagnosticată cu „contuzionată, agresiune traumatism cranio-cerebral, echimoză”.

Victima a relatat că, la data de 10 iunie 2022, pe la ora 16.00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul său în vârstă de 80 de ani, cel din urmă a acuzat-o pe femeie că i-ar fi luat suma de 600 de lei din casă. În timpul discuției contradictorii, bărbatul care are un handicap locomotor, și-a lovit soția cu bastonul pe care îl avea la îndemână.

Polițiștii au completat un formular de evaluare a riscului. Astfel, a rezultat că există risc iminent la adresa integrității corporale și vieții bătrânei. În aceste circumstanțe, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu.

În prezența unei femeie care are grijă de bătrână, cea din urmă a fost externată din unitatea spitalicească.

Bărbatul de 80 de ani a fost transportat cu ambulanța la spital, ulterior fiind internat la secția de Psihiatrie.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie.

Adauga comentariu