Polițiștii au gonit peste doi kilometri pe urmele unei Dacii radiate condusă de un bărbat fără permis

Ieri, la ora 15.40, un echipaj al poliției rutiere din Marginea a fost nevoită să gonească după un șofer cu „sânge în instalație” și chef de urmăriri cu polițiști pe o distanță de peste doi kilometri. Polițiștii au observat un autoturism Dacia 1310 care circula pe drumul național din comuna Marginea, al cărui șofer a avut un comportament ciudat când a văzut echipajul de poliție. Bărbatul a mărit viteza, evitând evident legitimarea în fața oamenilor legii.
„La finalul cursei” șoferul a acceptat să se legitimeze. Gheorghe Mihalescu, în vârstă de 59 de ani, din comuna Marginea este „pilotul rablei” care i-a făcut pe polițiști să consume carburant. Acesta le-a spus agenților că nu are permisul și actele mașinii la el.
Polițiștii au verificat în baza de date ale Poliției Române și au văzut că Gheorghe nu are permis de conducere, iar numerele de înmatriculare nu figurează niciunui vehicul.
În urma verificărilor suplimentare, s-a constatat că „mârțoaga” a fost radiată din circulație din anul 2005, individul a spus că știa deja.
Gheorghe Mihailescu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Bărbatul a fost amendat  cu suma de 2.305 de lei pentru că autoturismul nu era asigurat în caz de accident, nu avea ITP.
Polițiștii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru conducerea unei mașini neînmatriculate și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa foto: InformatiaTa.ro

Adauga comentariu