Polițiștii cu obrazul gros fac ce vor în „satul fără câini”

Ce înseamnă să fii un polițist în Suceava? Înseamna să nu-ți pese de legi, de reguli, de marcaje și de cetățenii pe care îi sfidezi. Cu toate că sunt foarte școliți, bunul simț nu s-a predat la școlile pe care le-au absolvit.

Unde își parchează polițiștii mașinile „de serviciu”, care a naibii sunt ale statului?  Păi, în primul rând, polițiștii cel mai probabil se ceartă între ei pentru un loc anume de parcare. Este vorba despre locul hașurat din fața secției de poliție de la Kaufland.

Ce pățește un polițist care lasă mașina „cufurită” pe locurile unde parcarea este interzisă? ( mașinile aparținând respectatului Minister al Afacerilor Internaționale, nu a mamelor lor). Mai mult ca sigur un astfel de polițist nu pățește mare lucru, atât timp cât parchează cu toții într-un loc „spurcat”.  

Acești polițiști sunt de respectat pentru că lasă loc de trecere pentru cărucioarele pentru bebeluși și persoanelor cu handicap. Caractere frumoase. 

Polițiștii sunt un exemplu de AȘA NU! Să nu faci ce face un polițist, să faci cum spune el! 

Polițiștii care lucrează în acea unitate sunt asemenea urșilor, trec nepăsători prin orice situație. Am impresia că polițiștii merg după vorba „câinii latră ursul merge”. Acești „urși” fac ce vor în acest „sat fără câini”.

Prea multe cuvinte sunt de prisos, ăștia suntem și vom fi. 

Apropo, există și urși dresați de stăpâni.

Adauga comentariu