Polițiștii de la Sucevița au depistat un transport de lemne cu doi metri cubi în plus față de înscrisul din avizul de însoțire a mărfii

Aseară, în jurul orei 21.00, o autoutilitară marca Man, încărcată cu lemne, a fost oprită pe raza localității Sucevița de către un echipaj de poliție.

Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Marginea, a prezentat documentele autovehiculului și avizul de însoțire a mărfii pentru 7,61 metri cubi de lemn rotund pentru construcții și lemn de foc din specia molid.

Autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Împletituri din comuna Marginea pentru inventarierea materialului lemnos transportat.

În urma inventarierii, personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea a constatat faptul că în autoutilitară se află 9,70 metri cubi de lemn. Așadar, exista un surplus de 2,09 metri cubi față de cantitatea trecută în avizul de însoțire a mărfii.

Șoferul a fost sanționat contravențional, iar cei 2,09 metri cubi de lemn au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Marginea. Bărbatul de 33 de ani a fost amendat și pentru că lungimea lemnelor pe care le transporta depășea lungimea înscrisă în certificatul de înmatriculare a autoutilitarei.

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ, NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

 

Adauga comentariu