Polițiștii i-au confiscat mașina și i-au făcut și dosar penal unei șoferițe, după ce n-a oprit la semnalul lor

La data de 21 decembrie 2019, pe la ora 13.00, un echipaj al Poliției din Rădăuți a folosit semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca Volkswagen care circula dinspre comuna Horodnic de Jos către centrul municipiului Rădăuți.

Șoferița nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care cei din urmă au pornit în urmărirea respectivei mașini. Femeia a continuat deplasarea pe strada Putnei din Rădăuți, iar pe strada Ion Nistor polițiștii au blocat-o în trafic.

La volanul mașinii se afla R.M. (41 de ani), din Vicovu de Sus.

După ce polițiștii au controlat autoturismul, au constatat faptul că în portbagajul mașinii și în zona podelei autoturismului se aflau valize de voiaj în interiorul cărora se aflau pachete de țigări.

Mașina a fost dusă la sediul Poliției din Rădăuți, unde în prezența șoferiței autoturismul a fost supus unui control amănunțit. În urma controlului s-a constat că în cele trei valize se aflau în total un număr de 1.500 de pachete de țigări de contrabandă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Țigările în valoare de circa 18.000 de lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de vreo 9.500 de lei a fost și el confiscat.

Adauga comentariu