Polițiștii i-au venit de hac unei femei care transporta lemne de foc ilegal

Ieri dimineață, pe la ora 08.00, polițiștii suceveni au primit o informație conformă căreia o autoutilitară marca Iveco transportă ilegal material lemnos pe direcția Frasin - Păltinoasa. 

Un echipaj de poliție a identificat autoutilitara în cauză și a oprit-o pentru control. La volanul acesteia se afla o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Ostra.

Oamenii legii i-au solicitat șoferiței documentele de proveniență a lemnului și cele legate de transport. Femeia nu avea astfel de documente. Așadar, polițiștii au verificat autoutilitara în bazele de date ale Poliției Române și au verificat și aplicația Inspectorul Pădurii. În urma verificărilor s-a aflat faptul că autovehiculul respectiv nu era înregistrat în aplicația menționată.

Autoutilitara a fost condusă la sediul Cantonului Silvic Izvor, unde a fost inventariat materialul lemnos. În urma inventarierii a rezultat că autovehiculul transporta cantitatea de 1,9 metri cubi lemn de foc, în valoare de circa 340 de lei.

Șoferița a fost sancționată contravențional, iar lemnele de foc au fost confiscate și predate unui reprezentant al Ocolului Silvic Gura Humorului.

sursa foto: lajumate.ro

Adauga comentariu