Polițiștii i-au venit de hac unui contrabandist din Fălticeni. Acesta avea dosite 370 de pachete de țigări de contrabandă

Ieri, pe la ora 12.00, polițiștii din Fălticeni au supravegheat o vreme zona gangului ce face legătura dintre strada Ana Ipătescu și Bulevardul Revoluției din municipiul Fălticeni, deoarece aveau informații despre faptul că în acel perimetru se vând țigări de contrabandă.

La un moment dat, oamenii legii au observat o dubă albă care a parcat în zonă. Șoferul acesteia a coborât din mașină și l-a abordat pe un bărbat cu care a vorbit câteva secunde. Pe urmă, bărbatul abordat a intrat în magazia unui imobil din apropiere și a ieșit având asupra sa o sacoșă de culoare neagră.

În timp ce individul care avea asupra sa sacoșa se îndrepta spre șoferul dubei, polițiștii l-au interceptat și l-au legitimat. Așadar, Gelu Pădureanu (28 de ani) avea în sacoșă mai multe pachete de țigări de contrabandă, marca Compliment, iar în buzunare avea suma de 620 de lei.

În aceste condiții, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a emis un mandat de percheziție pentru magazia sus-menționată. În urma percheziției efectuate, pe la ora 18.00, au fost descoperite în magazine 370 de pachete cu țigări de contrabandă. Acestea au fost confiscate.

 

Adauga comentariu