Polițiștii l-au băgat din nou după gratii pe „urmașul lui Ștefan cel Mare”. Cernoschi continuă să își trăiască viața după propriile reguli

Aseară, un echipaj de poliție care patrula pe raza comunei Frătăuții Noi, a tras pe dreapta un autoturism marca Daewoo Matiz, care avea montate plăcuțe persoanlizate cu inscripția Cornel Cernoschi.

Șoferul mașinii s-a conformat semnalelor regulamentare de orprire ale polițiștilor. Oamenii legii l-au identificat la volanul autoturismului pe Cornel Cernoschi (42 de ani), din comuna Dornești. Acesta le-a dat polițiștilor mai multe copii ale documentelor, spunând că nu deține documentele originale ale sale și nici ale mașinii.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat, iar mașina figurează ca fiind radiată din 25 septembrie 2018.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Cernoschi a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru dispunerea de măsuri preventive.

Alte știri despre Cornel Cernoschi, „urmașul lui Ștefan cel Mare”:

„Urmașul lui Ștefan cel Mare” și-a pus numele pe plăcuțele de înmatriculare ale mașinii sale: „De ce să ne ascundem, să fim o țară de anonimi, când putem să fim o țară de oameni normali”

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ajuns în Arestul Poliției după ce a continuat să circule cu mașina pe care și-a montat plăcuțe de înmatriculare cu numele său

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ieșit la plimbare cu Matiz-ul său înmatriculat pe „cetățean suveran”. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal și l-au amendat cu 20.000 de lei

„Urmașul lui Ștefan cel Mare” va petrece următoarele opt luni în Penitenciarul Botoșani

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ajuns din nou în arestul IPJ Suceava. Individul conducea un autoturism neînmatriculat având permisul anulat

Adauga comentariu