Polițiștii l-au introdus pe rădăuțeanul Prinț în arest după l-au alergat circa 200 de metri

Ieri, pe la ora 11.30, un echipaj de poliție din Rădăuți a observat în trafic un autoturism marca Mitsubishi Pajero la volanul căruia se afla Marcu Prinț (28 de ani), din municipiul Rădăuți. Despre individul respectiv existau informații conform cărora acesta ar obișnui să conducă mașini neavând permis de conducere.

Oamenii legii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei pentru a-l oprit pe Prinț. Până la urmă, pentru a-l opri pe individ, polițiștii i-au blocat autoturismul marca Mitsubishi în trafic. În aceste circumstanțe, Marcu Prinț a ieșit din mașină și a luat-o la fugă în încercarea de a scăpa de polițiști. Ghinionul tânărului a fost că după circa 200 de metri oamenii legii l-au prins, l-au imobilizat, l-au încătușat și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

După ce au fost efectuate verificări în bazele de date, s-a constatat faptul că individul nu avea permis de conducere. Oamenii legii l-au amendat pe Prinț pentru lipsa documentelor, lipsa uneia dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare, lipsă ITP și lipsă RCA.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Marcu Prinț a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

Individul este un „prieten” vechi de-al polițiștilor. Dinainte de a împlini vârsta de 14 ani, tânărul și-a început viața infracțională. Cu timpul, acesta a fost din ce în ce mai atras de furturi și tâlhării.

Adauga comentariu