Polițiștii locali suceveni își pot dezumfla mușchii de pe 15 mai, după ce vor reveni la păzitul panseluțelor

Primarul Ion Lungu a anunțat, într-o intervenție telefonică la Radio Top Suceava, faptul că Poliția Locală Suceava va fi din nou în subordinea municipalității.

„Poliția locală revine înapoi la municipiul Suceava de sub comanda Poliției Naționale. Vreau spus că am avut o colaborare foarte bună și dintotdeauna am avut-o chiar dacă a fost Poliția Locală în coordonarea Poliției Naționale nu a fost nici un fel de problemă. De mâine revine cu toate competențele înapoi la Pimăria Suceava și ca atare vom avea oameni în toate zone fierbinți ale orașului pentru că vrem să facem tot ce este posibil să respectăm regulile, să respectăm distanțarea socială”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

sursa material: svnews.ro

Comentarii

Oana

14.05.2020 14:59

Stimabile postac ,unde ați văzut în atribuțiile poliției locale "păzitul panseluțelor "! Eu zic să lăsați frustrările și să modificați titlul ! Oamenii aceștia au dus mâncarea la carantinati și v-au asigurat ordinea publică atât înainte cât și pe perioada starii de urgență ! Va invit să efectuați 8 ore serviciu cu ei sa vedeți cât sunteți de ipocriți

Robi

16.05.2020 19:28

Foarte bine punctat doamna Oana.Din pacate sunt foarte multi frustrati si postaci de genul!

Adauga comentariu