Polițiștii nu-i mai „iartă” de hoții din familiile de rromi din Șcheia. Un minor de 17 ani a petrecut noaptea după gratii pentru că a furat o betonieră

La data de 15 octombrie 2020, polițiștii au continuat cercetările cu privire la furtul unei betoniere de la o locuință în construcție situată pe raza comunei Șcheia, descoperind că autorii furtului sunt Marcel Mihai B. (17 ani) și Dănuț L. (16 ani), ambii localnici.

Astfel, în dimineața zilei de 15 octombrie a.c., o echipă formată din lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Șcheia, cu sprijinul lucrătorilor SAS din cadrul IPJ Suceava, a făcut o percheziție la locuința lui Marcel Mihai B., ocazie cu care a găsit și ridicat betoniera furată.

În urma probelor administrate, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi suspecți sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”.

Marcel Mihai B. a fost audiat, iar ulterior a fost rețint pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

Adauga comentariu