Polițiștii se fac că nu văd scandalurile de la crâșma fiului primarului Ion Lungu

De ceva timp, la Versus, clubul patronat de familia lui Petrică Lungu, fiul lui Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, au loc tot felul de scandaluri pe care nimeni nu pare să le vadă.

În fiecare sfârșit de săptămână în acest local se adună tot felul de persoane care mai de care mai dubioase, precum și tineri dornici de distracție. Aceștia din urmă cad adesea victime ale indivizilor care doresc să arate că au „mușchi” și se adună în găști extrem de numeroase, iar apoi atacă tineri ce nu se pot apăra împotriva lor.

Un astfel de incident a avut loc și la sfârșitul săptămânii trecute. Doi tineri de 31 și 25 de ani au fost lăsați lați prin fața clubului Versus după ce mai multe taxiuri au oprit în fața localului din interiorul lor ieșind peste 10 indivizi dornici de scandal. Cei doi petrecăreți au fost luați la pumni și picioare, unul dintre ei pierzându-și cunoștința în urma loviturilor încasate.

Chiar dacă au depus plângeri împotriva celor care i-au bătut, reprezentanții IPJ Suceava par să se facă că nu au auzit despre așa ceva. În buletinul de presă nu se aduce aminte de așa ceva, părând că la Versus este liniște și pace, tinerii putând petrece în voie fără a fi luați la bătaie de tot felul de dubioși.

În trecut, la Ranch aveau loc astfel de incidente și cum polițiștii suceveni nu reușeau să facă față scandalurilor și bătăilor de acolo au reușit cum necum să închidă localul. Este greu de crezut că clubul Versus de peste drum de Primăria Suceava va ajunge într-o astfel de situație...

Sursa foto: www.versussuceava.ro

Adauga comentariu