Polițiștii și pompierii militari au intrat în alertă după ce patru băitani din Suceava și Zvoriștea s-au cocoțat pe turnul de la Iulius Mall Suceava

Aseară, în jurul orei 22.20, polițiștii suceveni au fost informați despre faptul că doi tineri s-au urcat în turnul din fața Complexului Comercial Iulius Mall.

Tinerii în cauză s-au urcat pe turnul dezafectat ce aparține Iulius Mall Suceava, pe scara exterioară.

Prin stația de emisie recepție a autospecialei de poliție, oamenii legii i-au somat pe aceștia să coboare, dar tinerii nu s-au conformat. Până la urmă, Cristi B. (18 ani), din municipiul Suceava, a coborât. Acesta a fost întrebat care este motivul pentru care s-au cocoțat pe turn. Tânărul le-a spus oamenilor legii că pe nivelul II al turnului se mai află încă trei persoane, care refuză să coboare.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari din cadrul ISU Suceava, care s-au deplasat la fața locului cu o autoscară mecanică. În aceste circumstanțe, ceilalți trei tineri au acceptat să coboare singure. Cei trei, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, sunt din municipiul Suceava și comuna Zvoriștea.

 

Protagoniștii au fost amendați cu 500 de lei.

Adauga comentariu