Polițiștii suceveni au găsit o adolescentă din Botoșani, dată dispărută în urmă cu aproape trei săptămâni, în gara din Dolhasca

Astăzi, polițiștii suceveni au găsit-o pe o adolescentă în vârstă de 16 ani, din municipiul Dorohoi, dată dispărută de rude în urmă cu aproape trei săptămâni. Oamenii legii au găsit-o, cel mai probabil din întâmplare, în gara din orașul Dolhasca, județul Suceava. Adolescenta se afla împreună cu un tânăr, la care ar fi locuit în această perioadă în care nu doar familia ar fi trebuit să o caute, ci și autoritățile.

În urma acestei întâmplări, fata urmează să fie consiliată de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

„În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, a fost identificată minora Petrariu Denisa Dumitrița. Aceasta a fost depistată în timp ce se afla în gara din orașul Dolhasca, județul Suceava, împreună cu un tânăr, la care a locuit pe perioada în care a fost dată disparută de către familia sa. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind internată în Centrul de Protecție a Copilului din municipiul Botoșani”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, pentru monitorulbt.ro.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, Denisa Dumitrița Pădurariu, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu în ziua de 17 iulie a.c. Membrii familie au apelat la ajutorul polițiștilor, care s-au ostenit în această căutare mai mult sau mai puțin.

Adauga comentariu