Polițiștii suceveni au reținut un ieșean care conducea o mașină neînmatriculată deși avea permisul suspendat și era rupt de beat

La data de 12 decembrie 2019, în jurul orei 15.30, polițiștii din Breaza au oprit pentru control pe DJ 175, pe raza comunei Breaza, um autoturism Opel Corsa, care avea plăcuțele retrase din data de 6 decembrie a.c..

Mașina era condusă de Ion Hoșciug (48 de ani), din comuna Ceplenița, județul Iași. Din verificări făcute de agenți a rezultat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat tot din data de 6 decembrie. De asemenea, el a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.         

Adauga comentariu