Polițiștii suceveni au suspendat 10 permise de conducere ale șoferilor beți, în perioada Paștelui. 80 de șoferi au fost amendați în această perioadă pentru că au consumat alcool înainte de a urca la volan

În perioada 23 aprilie - 25 aprilie 2022, polițiștii rutieri din Suceava au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Cu această ocazie au fost aplicate 213 amenzi în valoare totală de 144.275 lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au suspendat 47 permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier.

De asemenea, în perioada 22 - 25 aprilie 2022, polițiștii rutieri i-au „vânat” și pe șoferii care se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice. Cu această ocazie au fost efectuate 456 testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 80 amenzi în valoare de 35.880 lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au suspendat 10 permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare și au constatat șapte infracțiuni la regimul rutier.

Adauga comentariu