Polițiștii suceveni caută un hoț neglijent care s-a echipat cu mănuși fără degete și a lăsat un noian de amprente în casa unor bătrâni din centrul Sucevei. Individul a făcut un prejudiciu de circa 7.000 de lei

Aseară, în jurul orei 18.30, un hoț a intrat în casa unor bătrâni din municipiul Suceava și le-a furat mai multe bunuri. Pe la ora menționată, după ce L.B. (71 de ani), a cules niște roșii din grădină, a revenit în locuință și a auzit un zgomot venind dintr-un dormitor aflat în imediata apropiere a holului. Crezând că în vizită a venit unul dintre nepoții săi, femeia l-a strigat pe nume în timp ce se îndrepta spre dormitorul respectiv. 

În momentul în care bătrâna a intrat în dormitor, a observat un străin care stătea cu spatele. După ce individul a observat-o pe femeie, a părăsit locuința în fugă.

Cât timp femeia a culeg roșii, ușile au fost deschise.

După ce individul a dispărut, persoana vătămată a observat că îi lipsesc o verighetă din aur, un lanț din aur și un inel din aur (în total circa 27 de grame de aur), prejudiciul fiind estimat la minimum 7.000 de lei. Victima nu a putut preciza dacă bijuteriile erau de 14K sau 18K.

L.B. a spus că nu a apucat să îi vadă fața hoțului deoarece aceste avea pe cap o șapcă și făcea tot posibilul pentru a nu-i fi văzut chipul.

Victima a putut observa doar faptul că individul necunoscut era îmbrăcat cu o geacă neagră, pe cap avea o șapcă și pe mâini avea mănuși fără degete. Din camera prin care a cotrobăit hoțul, polițiștii criminaliști au recoltat mai multe amprente.

Având în vedere faptul că la fața locului au fost găsite mai multe amprente, că în zonă există camere de supraveghere și că nu oricine ar fi știut când poarta de acces în curte este deschisă, polițiștii suceveni ar putea da de urma hoțului destul de ușor, dacă într-adevăr ar vrea să-și facă meseria și în sprijinul cetățenilor. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

Adauga comentariu