Polițiștii suceveni cu vechime sunt nemulțumiți că au salarii mai mici decât o infirmieră la început de drum. „Mi-am cumpărat o găleată cu mop și cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”

Polițistul sucevean Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor SNPR DECUS, a postat pe pagina sa de Facebook doi fluturași de salariu. Pe unul dintre fluturașe se vede cât câștigă un infirmier debutant, iar pe celălalt cât câștigă un polițist cu zece ani vechime.

„Mi-am cumpărat o găleată cu mop și cred că pun trusa criminalitică în cui, după 20 de ani.

A propos, știe cineva când se fac încadrări pentru personal necalificat la vreun spital? Că tare mă bate-un gând”, a spus Bogdan Bănică pe pagina sa de Facebook.

De pe fluturași se observă că salariul unui polițist poate ajunge până la 3.113 lei, în timp ce salariul unui infirmier poate ajunge până la 3.595 de lei.

La pozele celor doi fluturași de salariu, polițistul Bogdan Bănică a adaugat și următorul mesaj: 

„Cu un #share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat) 

După vreo postare mai "acidă", secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.
DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.

Drept dovadă, un infirmier debutant (tot respectul pentru meseria oricui) câștigă mai bine decât un polițist cu 10 ani vechime”.

 

Adauga comentariu