Polițiștii suceveni donează sânge în cadrul campaniei „Sânge pentru viață”

Astăzi, mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în frunte cu comisarul - șef Florin - Constantin Poenari (șeful IPJ Suceava) și comisarul - șef Ionuț Epureanu (purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava) s-au deplasat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava pentru a donat sânge.

În cursul acestei săptămâni au promis că vor dona sânge și polițiștii cărora nu le-a permis programul astăzi.

„Astăzi Poliția română este în acțiune la Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava. În cadrul campaniei <Sânge pentru viață!>, având la baza Protocolul încheiat între Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava și Fundația noastră , ni se alătură și marea familie a Ipj Suceava.

De dimineață au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Șeful Ipj Suceava Comisar Șef Poenari Florin-Constantin, alături de purtătorul de cuvânt al instituției, Comisar Șef Ionuț Epureanu și un grup de colegi. Ulterior în decursul zilei și până vineri, 30 aprilie se vor alătură zilnic și alți colegi din diferite departamente și servicii ale inspectoratului, în funcție de programul acestora.

Ne bucurăm să îi avem alături de noi în lupta pentru asigurarea stocurilor constante de sânge necesare în procesul medical și în salvarea de vieți.
Din partea Fundației au fost prezente la eveniment dr. Georgeta Iacov - Președinta Fundației și NH Nadia, colega care a ținut permanent legătura cu IPJ- ul și a făcut ca aceasta colaborare să prindă viață”, au spus reprezentanții Fundației Umanitate Nord 2001 - Sânge pentru România.

Adauga comentariu