Polițiștii suceveni sunt slobozi să se întreacă între ei în aroganțe și nesimțiri, încălcând legea

Polițiștii suceveni parchează în continuare pe locul hașurat din fața secției de poliție de la Kaufland. De această dată sunt două mașini ale MAI-ului expuse-n drum. 

Aceștia fac tot posibilul să demonstreze cetățenilor cât de multe avantaje aduce viața de om al legii. Vorbitul la telefon în ce conduc mașinile Ministerului Aparării Interne și parcarea mașinilor unde vrea pulanul lor este un obicei pe care îl dezvoltă automat purtătorului veșmântului albăstrui. 

Polițiștii luptă din răsputeri să-și întreacă limitele între ei, în ceea ce privește nesimțirea. 

Evident, mândrii „sticleți” încalcă orice regulă, fără părere de rău, pentru că nu îi ia nimeni la întrebări. Aparent, șoferii de pe mașinile neînscripționate ale MAI-ului ( GOU, GOT, HSR și nu numai ) sunt mai presus decât orice șef al IPJ Suceava.

Polițiștii trag la zonele hașurate precum muștele la fecale.

Organele de poliție sau mașinile de serviciu ale acestora par a fi dependente de liniuțele albe din fața secției de poliție de la Kaufland. Foarte des, autoturismele MAI-ului sunt băgate cu botul în linii.

Dacă în locurile hașurate ar pune Primăria niște ghivece cu flori, sau orice alt ceva, polițiștii suceveni ar intra în sevraj.

Adauga comentariu