Polițistul sucevean amenințat pe Facebook de un individ de etnie rromă a depus plângere penală. Procurorii au deschis o anchetă

Astăzi, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Un individ de etnie rromă l-a amenințat pe un polițist sucevean: <Eu vreau să îl salut cu un pumn în dantură și un scuipat pe față>”. După publicarea articolului reporterii cotidianului au aflat faptul că polițistul sucevean care a fost amenințat a depus plângere penală împotriva individului de etnie rromă, iar acum dosarul este în curs de cercetare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.


Un tânăr de etnie rromă din orașul Murgeni, județul Vaslui, i-a pus gând rău unui polițist sucevean. Tânărul polițist, încadrat la IPJ Vaslui, se pare că l-a suparat pe un vasluian prin activitatea sa.

Individul nemulțumit de faptul că polițistul sucevean aplică amenzi și reține permise de conducere și-a expus frustrarea în spațiul public, mai exact pe pagina sa de Facebook. În postarea sa agramată, vasluianul aduce amenințări la adresa polițistul sucevean, dar nu a precizat dacă „l-ar saluta” pe polițist când este în timpul programului de muncă sau în timpul liber. Pentru a nu exista vreun dubiu cu privire la identitatea destinatarului, vasluianul a adăugat și o poză cu tânărul care nu demult și-a început cariera de polițist.

Postarea a fost publicată în urmă cu câteva săptămâni.

După ceva timp de la publicarea amenințărilor, tânărul de etnie rromă a șters postarea de pe Facebook. 

sursa foto: Facebook/ Sandu Victor Iulian

Sandu Victor Iulian

 

Adauga comentariu