Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stingere la un incendiu care era cât pe ce să se extindă la două case de locuit din Milișăuți

În seara de 9 spre 10 august 2021, pe la ora 01.25, a fost anunțat un incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Milișăuți.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Milișăuți, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat șura din lemn, cu pericol de propagare la două case de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:05.

Au ars: șura din lemn cu învelitoare din azbest și tablă pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, circa trei tone de cereale și un atelaj hipo. S-au degradat trei ferestre din PVC de la o locuință invecinată și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirilor din cele două gospodării, cu bunurile aferente.

 

Adauga comentariu