POPULISMELE SECUSR: Dacian Cioloș contestă pensiile speciale, când el însuși este beneficiar al uneia ca fost comisar european. Vorbim despre o pensie care va fi luată NU PE PRINCIPIUL CONTRIBUTIVITĂȚII

Pe dinafară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul.

Dacian Cioloș, președintele USR, a cerut luni partidelor din coaliția de guvernare să elimine pensiile speciale ale primarilor. Europarlamentarul a primit însă rapid o replică la mesajul prin care încearcă să abordeze facil o temă care inflamează opinia publică. Sebastian Bodu, fost europarlamentar și fost președinte al ANAF, îi amintește lui Dacian Cioloș că și el este beneficiar de pensie specială.

„Domnule Cioloș, dvs vorbiți de pensii speciale când dvs sunteți beneficiar al uneia, în calitate de fost comisar european, respectiv veți fi al alteia, în calitate de viitor fost euro-parlamentar. Faptul că e din bugetul UE (la care și noi contribuim) nu schimbă cu nimic natura specială a pensiilor dvs: nebazate pe contributivitate. Sunteți de un populism nu toxic, ci de-a dreptul grețos”, scrie Bodu, într-un comentariu la postarea lui Cioloș.

Adauga comentariu