Postul naţional de ştiri NCN şi Reţeaua Presa Bună, compusă din 15 ziare locale, se alătură protestului iniţiat de suceveanul Ştefan Mandachi. Liviu Alexa: „Vom întrerupe emisia 15 minute, iar ziariştii noştri se vor opri din muncă un sfert de oră."

"Vom întrerupe emisia 15 minute, iar ziariştii noştri se vor opri din muncă un sfert de oră", a declarat Liviu Alexa, patronul NCN şi a reţelei de ziare locale Presa Bună.

Treizeci de ani de nesimţire a unei clase politice care şi-a bătut joc de România, treizeci de ani de incompetenţă şi nepăsare din partea unor conducători care au lăsat ţara în paragină din punctul de vedere al infrastructurii, trebuiesc marcaţi. Protestul iniţiat de suceveanul Ştefan Mandachi este una dintre puţinele iniţiative cetăţeneşti care şi-a găsit ecou în ultimii ani, fiindcă, să fim drepţi, şi românii sunt delăsători şi ignoranţi. Circa 100 de angajaţi ai postului naţional de televiziune NCN şi ai celor 15 ziare locale din reţeaua Presa Bună, au decis ca, pe 15 martie, la ora 15.00, să se oprească din muncă 15 minute, în semn de solidaritate cu Mandachi, dar mai mult cu toţi românii care vor autostrăzi şi condiţii decente de mobilitate.

„Cred că suntem singura televiziune naţională care îşi va întrerupe timp de 15 minute programul editorial. Vom aviza CNA în acest sens şi, dacă este să fim amendaţi, ne vom asuma acest lucru. Însă politicienii trebuie să înţeleagă că nedezvoltarea României, din punct de vedere economic, este o consecinţă şi a lipsei de autostrăzi”, a declarat Liviu Alexa.

Adauga comentariu