POVESTEA ZILEI: ȚĂRANUL ȘI VALIZA

Șoc! A apărut o valiză cu documente extrem de importante, se pare.

Să încercăm să înțelegem!

Un țăran din Telorman a găsit în grădina proprietate personală o valiză plină cu documente. Probabil a găsit valiza cu scanner-ul din dotarea familiei.

Țăranul nostru a luat, ca un bun samaritean, frumoasa valiză plină cu “lingouri” și a pus-o în căruță și a transportat-o cu atenție maximă până la PC-ul tot proprietate personală. Aici a luat fiecare document și l-a scanat și comparat cu baza de date comună cu cea pe care o deține DNA și a constatat cu stupoare că sunt documente pe care DNA nu le are!!!

Șoc și groază!!! Documente despre Dragnea, familie, prieteni!!! Ce să facă țăranul nostru cu ele?

Păi merge degrabă, nuuuu, nu la biserica din sat așa cum ne-am fi așteptat că… de!… În valiza cu pricina era dracul gol, curat!!!

A fugit repejor la ușa dumnezeului vieții și al existenței noastre întru credință, the mighty RISE PROJECT!!!

Și uite așa avem o bombă de știre, în loc de o știre bombă, care va exploda mai tare ca mămăliga din dotarea dumnezeului mai sus menționat! O cacialma nefericită care nu face altceva decât să scoată în față și mai tare disperarea unora!

PS: Diploma de bacalaureat, o parte din pozele cu fetele și print screen după mail-uri au mai fost redate după spusele lui GOOGLE și la alte momente intitulate percheziții!

Sursa: www.antifakenews.ro

Adauga comentariu