Poziţia “69” e adevărata poziţie “drepţi” în instituţiile Statului român

Deși Dosarul 10 August a fost clasat definitiv, el poate fi atacat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Practic, orice persoană care a depus plângere penală în urma violențelor din Piața Victoriei se poate adresa Curții.

O acțiune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului trebuie inițiată în maximum 6 luni de la comunicarea motivării deciziei Instanței. Ideea este că se pot adresa Curţii doar acele persoane care au depus o plângere penală după ce s-au consumat evenimentele din 10 august 2018. În nici un caz politicienii care fac declaraţii politicianiste, aflându-se în treabă.

CEDO va constata ce e de constatat şi va da o soluţie. În nici un caz nu va face dreptate. Dreptatea umblă cu capul spart în România încă de la Dosarul Revoluţiei din Decembrie 1989. Iar seria de Procurori Generali perindată pe la Ministerul Public timp de 31 de ani, inclusiv plagiatoarea de numai 5% a propriei teze de doctorat, Laura Colduţa Kovesi, au făcut tot posibilul ca Adevărul să nu fi spus, Dreptatea să nu fie împărţită, Justiţia să nu fie aplicată.

CEDO va acorda despăgubiri, inclusiv morale, nu Dreptate. Despăgubirile le vor plăti, din propriul buzunar, prin taxe şi impozite, inclusiv victimele – în nici un caz cei vinovaţi.

România este stat militarizat încă de pe vremea lui Carol I, stat poliţienesc încă de pe vremea lui Antonescu, stat de zapcii, încă de pe vremea fanarioţilor. Republica Populară şi cea Socialistă România, au fost doar încununarea cu succes a milităriei de neam prost dată jos din pod. În care orice analfabet cu epoleţi şi pedigree de partid a ajuns academician la apelul bocancilor.

Sub costumele Armani ale actualilor politicieni şi înalţi funcţionari dai numai de trese şi stele. Ale lor personale, ale unui unchi, bunic – deja sunt la a treia, a patra generaţie cărora le pute moletierul de sub ciorapul din mătase şi pantofii “bugatti” de Drăgăşani.

Dai jos roba procurorului sau a judecătorului şi dai de diagonala plutonierului.

Citeşti atent opinia “formatorilor de opinie” şi dai peste delaţiunea informatorului. Sub izmana fiecărui numărător de conserve, stă la pândă vipuşca de general. Poziţia “69” e adevărata poziţie “drepţi” în instituţiile Statului român.

Cum să aştepţi Dreptate şi Justiţie de la gaşca de “apevişti” retraşi în civilie sub diverse pretexte: de la afaceri de cumetrie, la politici de cumetrie? Orice dosar în care sunt implicate instituţiile de forţă ale statului român este sortit tergiversării şi soluţionării într-o zi de joi. După Miercurea Ciuc...

Cei care se simt nedreptăţiţi de soluţia de clasare din Dosarul 10 august să zică mulţumesc că judecătorii nu le cer să plătească daunele aduse bunurilor statului cu dinţii şi spinările lor: zgârieturi pe bombeuri de bocanc de jandarm, pulane îndoite, scuturi opacizate de la sânge şamd. Au distrus ţinuta "ştok" a reprezentanţilor statului şi acum se dau victime?

Să zică mulţumesc că nu li se impută gazul tras în piept în piaţă, 'r-ar ei ai dreaq de drogaţi!

Cred că şi cei din Dosarul Revoluţiei şi din Dosarele Mineriadelor ţin să mulţumească pe această cale Justiţiei din România că nu li se impută cartuşele trase de către vajnicele instituţi militare şi de forţă ale României cu ocazia evenimentelor şi însuşite (fără drept) în piept, burtă, cap, mâini şi picioare. Mulţumim că nu ne-aţi încadrat la hoţie, foloase necuvenite, chestii din acestea.

Şi, gata!

Adauga comentariu