Prefectura Suceava s-a trezit din trândăvie și a corectat numărul total al pacienților COVID internați în Spitalul Județean Suceava

Astăzi, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Brambureală? Prefectura Suceava anunță că în Spitalul Județean numărul pacienților COVID este același ca și ieri, chiar dacă au fost externați 12 pacienți și internați patru în ultimele 24 de ore”. La scurt timp după publicarea articolului menționat, Prefectura Suceava a venit cu o rectificare privind comunicatul prin care a fost transmis numărul pacienților COVID din Spitalul Județean Suceava și Spitalul Municipal Rădăuți.

„Dintr-o regretabilă eroare în comunicatul de azi au rămas datele statistice de ieri în ceea ce privește internările din Spitalul Județean Suceava. Vă trimit mai jos datele comunicate azi de SJU Suceava.

În Spitalul Județean de Urgență <Sf. Ioan cel Nou> Suceava se află internați un număr de 479 pacienți, și anume 154 pacienți Covid-19 și 325 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 12 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 76 de pacienți Covid și nouă persoane suspecte de infecție cu Covid- 19”, a transmis Prefectura Suceava.

În comunicatul inițial Prefectura Suceava anunța faptul că în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava ar fi internați un număr de 472 pacienți, și anume 157 pacienți Covid-19 și 315 pacienti nonCovid, iar în secția ATI ar fi internați un număr de 10 pacienți.


Adauga comentariu