Prefectura Suceava susține că de aseară Secția de Drumuri Naționale Suceava asigură circulația rutieră în condiții cât mai bune pe drumurile naționale pe care le administrează

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) s-a acționat pe parcursul nopții prin patrulare cu 29 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, transmite Prefectura Suceava.

Pe raza localității Vicovu de Jos un copac căzut pe carosabil a fost îndepartat de echipele de intervenție SDN Suceava.

Reprezentanții Prefecturii mai transmit că, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, neînregistrându-se blocaje.

În cursul serii și a nopții trecute s-au înregistrat precipitații sub forma de ninsoare și vânt puternic pe toate sectoarele de DN. S-a acționat cu 24 utilaje echipate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 262 tone sare și 35 tone nisip.

În jurul orei 21.00 un arbore căzut pe carosabil, pe DN 17A km 49, pe raza comunei Sucevița, a fost îndepărtat de lucrătorii SDN Câmpulung Moldovenesc.

”Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic”, a informat Prefectura Suceava.

Adauga comentariu