Pregătiți-vă să nu mai fiți săraci

Spălați-vă hainele, să aveți buzunarele curate! Curățați-vă portofelele, lustruiți-vă cardurile! Desfundați țevile, că urmează să fie inundate cu lapte și miere!

Goliți cămările, că o să le umpleți din nou! Pregătiți saltelele, că și pe alea o să le umpleți! Scoateți de la naftalină ciorapii ăia buni, de duminică! O să fie atât de plini de bani, că o să vă plictisiți numărându-i!

Pregătiți-vă să spuneți NU sărăciei, pentru că PNL și PSD au anunțat primele măsuri pe care s-au înțeles „extrem de constructiv”. N-o să vă vină să credeți, dar se dă drumul la bunăstare.

Cele două partide care și-au dat mâna pentru binele României au anunțat creșteri de salarii, pensii și alocații! Asta vine ca un șoc, pentru că niciun partid n-a mai promis asta, în ultimii 32 de ani. Pe bune, eu n-am auzit niciun politician spunând: „Vom crește pensiile, salariile și alocațiile!” Cât de buni sunt ăștia de la USL pe rât nou! Nici nu s-au pus bine la masa negocierilor și deja vin cu măsuri din astea inovative, gen bunăstare la toată lumea!

Auziți ce spune deputatul PSD Marius Budăi, fost ministru al Muncii: „Am ajuns de acord şi pe principiul că trebuie să majorăm veniturile oamenilor, atât alocaţiile, cât şi salariul minim, salariile şi pensiile. Noi am propus 11%, am justificat de ce 11%, am făcut acel calcul cu inflaţia şi cu tot ce s-a întâmplat în ultimul an cu creşterea de preţuri”.

Și Raluca Turcan, actualul ministru interimar al Muncii, e fiartă pă bunăstare: „Şi eu am declarat că facem proiecţii la ministerul Muncii pentru indexări de pensii între 6 şi 12%, majorarea alocaţiilor este deja pregătită şi bugetată în proiectele pe care le avem. Sunt majorări pe care noi le avem în vedere, urmează să anunţăm exact procentul. Avem şi decizie luată deja de a creşte salariul minim începând cu 1 ianuarie.”

Bă, voi auziți ce bine se înțeleg oamenii ăștia, care acum câteva luni voiau să-și ia gâții? Și totul pentru binele poporului român! Mai rar așa politicieni devotați!

Așa că, intrați de îndată pe site-urile agențiilor de turism și rezervați vacanțe de lux!

Comandați cea mai scumpă rasă de porc pentru Crăciun! Să curgă băuturile fine, să facem baie în salată de boeuf cu vită maturată!

Să umplem sarmalele cu caviar, să dăm foc mașinilor și să comandăm limuzine! Urmează cel puțin câteva minute de bogăție pentru populație!

Doar câteva minute, cât țin declarațiile.

Adauga comentariu