Premierul României, Ludovic Orban, își va petrece acest weekend în județul Suceava

În această seară, premierul României, Ludovic Orban, va ajunge în județul Suceava, conform informațiilor vehiculate în presa locală. Acesta ar desfășura o vizită pe raza județului sâmbătă, 20 iunie 2020.

PNL-istul va vizita municipiul Suceava (primar Ion Lungu, membru PNL), comuna Moara(primar Eduard Ferdinand Dziminschi, membru PSD cu înclinație spre PNL) și municipiul Vatra Dornei (primar Ilie Boncheș, membru PNL), conform SuceavaLive.

Acesta ar veni în județul Suceava pentru a anunța niște proiecte importante.

Cu privire la această vizită, președintele PSD Suceava, Ioan Stan este de părere că Ludovic Orban va veni în județul Suceava pentru a-i salva imaginea președintelui Consiliului Județean Gheorghe Flutur.

După cum deja știm din diverse surse, la sfârșitul săptămânii premierul României va poposi la Suceava într-o încercare disperată de a-i repara imaginea dlui Gheorghe Flutur.

„Am folosit verbul a poposi, pentru că sigur nu va fi o vizită de lucru ci una de odihnă, pentru că asta fac liberalii de când au venit la putere: se odihnesc, nicidecum nu lucrează pentru români.

Cred că vom asista din nou la plantarea unui pom, iarăși îi vom vedea pe oficialii județeni cu capul în pământ, probabil că din nou vom primi o medalie pe care ulterior ne-o vor retrage și iarăși vom avea parte de povești despre ce vor face și ce vor drege liberalii, dar nimic despre ce au făcut în toată perioada asta, pentru că efectiv nu au cu ce se lăuda. Drept dovadă, vor participa la inaugurarea conductei de gaz de la Moara, care este o investiție a unei firme private, nu a guvernului liberal, dar deja ne-au obișnuit să-i vedem lăudându-se cu munca altora.

Până sâmbătă vom vedea că domnul Flutur va termina autostrăzile promise, tunelurile, spitalele, aeroportul, aqua parcul de la Bucșoaia și câte alte promisiuni, iar premierul Orban va aduce cu dânsul gazul pentru Vatra Dornei. Va fi circ, nu glumă.

Un circ ieftin la care electoratul nu mai rezonează. Oamenii vor să vadă realizări concrete și proiecte duse la bun sfârșit pentru a te gira mai departe cu increderea lor. S-a dus vremea vorbelor. Este timpul pentru fapte.

‼️Și dacă tot veni vorba despre fapte, îi sugerăm dlui Flutur că nu ar strica, dacă tot îl aduce până aici pe primul ministrul, să-i ceară niște bani pentru drumurile județene, să-l convingă să aloce în prima ședință de Guvern banii pentru finalizarea spitalului nou de la Fălticeni, să se gândească serios la mărirea pensiilor cu 40% și nu în ultimul rând, să-l lămurească să dea banii pentru mărirea alocațiilor copiilor.

Bineînțeles că nu se vor purta asemenea discuții în cadrul vizitei de la Suceava și tocmai din cauza acestei lipse de interes pentru administrarea țării, garantăm că sfârșitul lunii septembrie nu-i va prinde la putere.
‼️Orice zi în plus cu ei la guvernare înseamnă salarii mici, tăieri de pensii, împrumuturi peste împrumuturi și o acută lipsă de respect pentru poporul român”, a spus senatorul PSD, Ioan Stan.

sursa foto: fanatik.ro, suceavalive.ro

Comentarii

vlad

19.06.2020 16:23

dl. stan, vizita lui orban in com. moara este facuta in urma unei invitatii calduroase a primarului PSD al com. moara. sa fim corecti, orban putea sa viziteze scheia, iar la moara nu da buzna ca asa s-a gandit el. sa fim seriosi! asta spune multe despre caracterul de tradator al primarului PSD moara. acelasi primar huligan de la moara care a fost interzis pe stadioane, acelasi primar care a dat-o in golaneala la vizita tov. dragnea de la dumbraveni. vi-l amintiti? dziminschi pzd-ist pur sange. de vorbesti cu el, abia poate lega corect o fraza, sare de la una la alta si e incoerent. si mincinos de crapa pietrele! daca la moara era un psd-ist precum gheorghe fron apoi vedeati si proiecte si verticalitate, nu vanzatori pe 30 de arginti. in rest, pierdeti procente, d-le stan pt. ca le-ati intins o mana unora ca dziminschi care acum nu mai poate de simpatia PNL-ului. dar cine alearga dupa doi iepuri,...

darius

19.06.2020 18:06

dezinteresul pt. spitalul de la falticeni este o mare mizerie. apoi, de toate promisiunile fanteziste-gen bucsoaia, ne-am saturat. uitati-va pe zona de la metrul de autostrada si pana la intersectia spre ponoare-moara. zilnic stau pe marginea E85 (sensul spre falticeni pe p. dreapta) oameni din moara care n-au o piata unde sa-si vanda mierea, ceapa, cartofii. primarul din moara, cand se lauda cu maretele realizari se face ca nu stie de acesti oameni care stau ca niste refugiati pe marginea E85, desi platesc taxe si impozite de zona metropolitana. nu exista o piata agricola in ditamai comuna din zona metropolitana. iar cu gazul, dl. stan are dreptate: investitie total privata. la moara, primarul dziminschi are marele merit ca i-o consiliat pe acesti privati, urbanistic vorbind, sa amplaseze statia de reglare si masura a gazului intr-o zona cunoscuta ca perfect inundabila. gandire profunda, calitate garantata, urbanizare
din dos. mai era nevoie de popasul lui orban si gata treaba.

Adauga comentariu