Preotul George Ionuț Apetrei s-a „împărtășit” peste măsură și a ucis o femeie, stivind-o cu mașina

Șoferul care a călcat cu mașina, în această seară, trei femei în localitatea Dragomirna, îmbracă în fiecare duminică „straiele Domnului”. Individul care se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen LT și a luat viața unei femei, nu este altceva decât un preot bețiv care „vorbeste în numele Domnului”.

Acesta, în timp ce se afla la „cârma” mașinii a izbit trei femei care circulau pe marginea drumului. Victima care a fost ucisă de către preotul George Ionuț Apetrei era angajată la Spitalul de Recuperare Neuropsihiatrică din Mitocul Dragomirnei. Celelalte două femei rănite în urma accidentului erau de asemenea angajate la unitatea spitalicească.

Preotul căruia i s-au spovedit o mulțime de credincioși a lovit-o foarte puternic pe Alina R., în vârstă de 41 de ani. El nu a oprit în momentul impactului, trăgându-și victima după el mai mulți metri, cu mașina, după care fără vreo ezitare a plecat în trombă de la fața locului. Individul și-a lăsat victima, mamă a doi copii, lată pe asfalt. Unul dintre copiii femeii este elev la Facultatea de Teologie din Iași, în timp ce mezinul este încă elev la liceu.

Alina R. a murit pe loc, fără nici o șansă de scăpare. Medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul femeii.

Celelalte două victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Preotul bețiv a fost prins în cele din urmă de către polițiști. Acesta ținea slujbe la parohia „Sfântul Mucenic Gheorghe” din comuna Mitocu Dragomirnei, iar în timpul săptămânii preda religia la o școală.

În urma testării cu aparatul etilotest, „părintele” s-a „împărtășit” până a obținut o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Sfințenia” sa poate își va da seama că a încălcat cel puțin una din cele zece legi sfinte, după ce își va reveni din mahmureală. 

Polițiștii i-au întocmit feței bisericești un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului” , „conducerea sub influența băuturilor alcoolice” și „vătămare corporală”.

sursa foto: m.monitorulsv.ro

Adauga comentariu