Președintele PNL Rădăuți înlocuit din funcție peste noapte de către fostul viceprimar PSD

Conform Radio Top, la vârful PNL Rădăuți s-a produs o schimbare peste noapte. Peste noaptea ca hoții. Funcția de președinte al organizației a trecut de la deputatul Dumitru Mihalescul la fostul viceprimar PSD de la Rădăuți, Bogdan Loghin. Mișcarea nu a fost făcută publică, informația fiind scăpată de președintele Tineretului Liberal din Rădăuți, Silviu Tibeică.

Pe domnul Tibeică l-a luat gura pe dinainte, de fapt l-au luat degetele pe dinainte și a scris un mesaj care începe așa: ”Membrii PNL Rădăuți împreună cu președintele PNL Rădăuți, Bogdan Loghin, se alătură proiectelor TNL Rădăuți la cea de-a V-a ediție a proiectului DONATHLON – Donează din inimă pentru o inimă”. Deci, domnul Loghin este noul președinte al liberalilor rădăuțeni. Asta înseamnă că sigur acesta va candida din partea PNL pentru Primăria Rădăuți, pentru că o lege nescrisă a politicii spune că șeful de partid candidează la cea mai importantă funcție dintr-o localitate sau dintr-un județ. Bine, regula asta se mai ignoră. De pildă, dacă la președinția Consiliului Județean Suceava candidează președintele Organizației Județene a PNL, Gheorghe Flutur, pentru aceeași funcție nu candidează și președintele Organizației Județene a PSD, Ioan Stan, candidatura din partea social-democraților fiind asumată de Mirela Adomnicăi.

Revenind la Rădăuți, cred că este o premieră pentru România ca șeful unei filiale de partid care este deputat să fie înlocuit din funcție. Și asta, în condițiile în care nu sunt semne că PNL vrea să scape de domnul Mihalescul și să nu-l mai pună pe liste la parlamentare. Însă, mai știi. Dar dacă Dumitru Mihalescul nu-și asumă candidatura la Primăria Rădăuți, mai merită acesta să fie trimis în Parlament? Pe de altă parte, domnul Mihalescul ar trebui să se simtă umilit. Adică, să te dea la o parte partidul pentru unul de la Ciuma Roșie, în condițiile în care tu, ca deputat, ai dat în Ciuma Roșie pînă n-ai mai putut e cam mult. E o umilință maximă pentru un aprig luptător cu PSD ca locul să-i fie luat de cineva care în urmă cu câteva luni încă era viceprimar din partea PSD. Și încă de cineva pe care PSD-ul nu l-a mai vrut și l-a dat afară, cum este cazul lui Bogdan Loghin.

sursa material: Radio Top

Adauga comentariu