Presupusul pedofil mort după intervenția jandarmilor lucra la un hotel din Vatra Dornei și era principalul suspect într-un dosar de agresiune sexuală comisă asupra unui minor

Ioan Csapai, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care a murit după ce trei jandarmi au încercat să-l imobilizeze și să-l încătușeze, nu era un om al străzii, așa cum s-a vehiculat prin mediul online.

Individul provine dintr-o familie numeroasă. Csapai are chiar și un copil cu o femeie care primește ajutor social de la Primăria din Vatra Dornei, fiind văzută în mai multe rânduri măturând străzile din localitate.

Ioan Csapai lucra de mai mulți ani la un hotel din centrul municipiului Vatra Dornei. Acesta nu era angajat cu carte de muncă însă ajuta pe la bucătărie, pe la curățenie, fiind un fel de omul bun la toate.

Dorneanul avea cazierul curat, însă era principalul suspect într-un dosar de agresiune sexuală comisă asupra unui minor. Se pare că acesta ar fi avut apucături de pedofil, însă nu s-a putut demonstra nimic până în prezent.

Csapai a murit sâmbătă, pe la ora 11.00, la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost imobilizat total neprofesionist de către jandarmi. Dorneanul a fost acuzat de o fetiță de 12 ani că ar fi atins-o indecent și în mod repetat.

Adauga comentariu